O NAMA

Proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala te po želji kupaca jer zadovoljstvo istih
predstavlja našu strategiju poslovanja.Preduzeće Master S d.o.o. Maglaj je osnovano 1996. godine sa sjedištem u Sarajevu. 1997. godine je otvorena poslovna jedinica u Maglaju, dok je 2002. i sjedište prebačeno u Maglaj.

Bavimo se proizvodnjom kartonske i papirne ambalaže, trgovinom i uslugama. Proizvodimo sve vrste kartonskih kutija - amerikan, štancane, kaširane i jumbo, koje se mogu izrađivati od svih vrsta kartona sa mogućnošću flekso štampe. Također, proizvodimo i kvalitetne plastificirane kese sa štampom.

Proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala te po želji kupaca jer zadovoljstvo istih predstavlja našu strategiju poslovanja.

Kompanija Master S d.o.o. Maglaj je rad i poslovanje uskladila sa zahtjevima medjunarodnog standarda ISO 9001:2015, a certifikat za isto je izdan od strane TÜV Rheinland - Certificate Registr. No. 01 100 2020554

Kontakt informacije
 

 

 

 
 
 
 


O nama:
Bavimo se proizvodnjom kartonske i papirne ambalaže, trgovinom i uslugama. Proizvodimo sve vrste kartonskih kutija - amerikan, štancane, kaširane i jumbo, koje se mogu izrađivati od svih vrsta kartona sa mogućnošću flekso štampe.

Primajte novosti direktno u svoj inbox
 
Copyright © Master S  d.o.o. 2019. All right reserved. Design By: WEBAGENT Sarajevo